Chiar dacă până în acest moment în orașul Balș, pus pe butuci de primarul PNL Mădălin Teodosescu – Ady, nu a fost înregistrat nici un caz de coronavirus, pandemia a lovit din plin în conducerea primăriei și le-a întunecat mințile.

Am scris de mai multe ori despre strânsa legătură care există între actualul primar și o individă pe nume Ioana Olaru, ce se crede diva orașului.

Dorim să vă amintim că anul trecut, în doar patru luni de zile, societatea SOS SMART DESIGN MIXT COM SRL, ce are doi asociați, Firea Silviu Marian și Olaru Ioana, a obținut trei contracte încheiate cu Primăria Balș, în valoare de aproximativ 80.000 lei.

Tot anul trecut, o firmă, SOS SISTEM CONSTRUCȚII & DESIGN, a beneficiat de la Primărie de o lucrare în valoare de 50.000 lei, pentru ,,Reparație și întreținere fântâni arteziene”. Această firmă, cu un asociat unic, în persoana lui Firea Silviu Marian, a fost închisă imediat după așa-zisele lucrări efectuate, lucrări pe care le-ați văzut, probabil, și dumneavoastră, locuitorii orașului Balș, prin modul jalnic în care arătau fântânile arteziene.

De foarte multe ori, atât în cercurile prietenilor, cât și în fața altor persoane, Ioana Olaru îl alintă pe primarul Balșului cu titulatura de ,,nășicul meu iubit și prostuț”. Gurile rele au făcut destule afirmații că între cei doi ar exista legături mult mai strânse decât cele de afaceri și paraîndărătul se întoarce în natură, adică prin … lapte, ouă și cărniță fragedă.

Nu dăm crezare acestor zvonuri, deoarece pe primarul Mădălin Teodosescu – Ady îl știm om așezat la casa lui, căsătorit și mai știm că toate cumpărăturile i le face actuala soție, după cum poftește inima lui mare de ,,nășic iubit și prostuț”!

Am căutat pe SEAP și am găsit o serie de lucrări date de către Primăria Balș către diverse societăți în care ,,diva” a avut implicare directă, cu o valoare ce se ridică la peste 2 miliarde lei vechi.

Și în acest an, ,,nășicul iubit și prostuț” a dorit să îi facă finei un nou cadou, așa că SOS SMART DESIGN MIXT COM mai primește 60.000 lei pentru … ,,Întreținere reparații fântâni arteziene”.

Acest lucru începe să ne ducă cu gândul că ceea ce se vorbește prin oraș despre naș și fină poate fi real.

Credem că acum locuitorii orașului Balș înțeleg de ce Ioana Olaru este fan activ pe rețelele de socializare al ,,nășicului iubit și prostuț”.

Deocamdată punem punct, dar este doar primul episod din jaful ce se practică în Primăria Balș, sub conducerea primarului liberal Mădălin Teodosescu – Ady. Luni vom prezenta episodul cu banii pentru indicatoare… pardon, cu Banul indicatoarelor.