În acest moment, cred că observați ce se întâmplă în România și Diaspora cu intenția românilor de a ieși la vot. Vom face o referire strictă la județul Olt, pentru că în urma unor sondaje de opinie realizate de către persoane profesioniste suntem în posesia unor date ce aruncă în aer scena politică.

Nu putem să dăm publicității procente, dar putem să spunem că în județul Olt vor exista partide consacrate, ce nu vor reuși să depășească pragul electoral de 5%, unele dintre ele la numărarea voturilor fiind chiar sub procentul de 2. Aceste partide sunt PMP, PRO-ROMANIA,UNPR și ALDE care în acest moment mai are nevoie de câteva mii de voturi pentru atingerea pragului electoral.

În această situație, în noaptea ce urmează, dacă au puțină decență, liderii acestor partide trebuie să-și prezinte demisiile din toate funcțiile de conducere ale partidelor respective. Demisiile de onoare trebuie prezentate și de către unii lideri ai organizațiilor munincipale, unde dezastrul rezultatului la vot li se datorează exclusiv. Mâine, scena politică a județului Olt o să fie total reconfigurată.