După apariția articolului de ieri în ziarul ȚINTA referitor la acțiunile în forță și șantaj întreprinse de deputatul PSD Dan Ciocan, postările pe rețelele de socializare au fost raportate și am primit mai multe telefoane prin care ni se cerea să încetăm investigațiile noastre.

Așa cum ne cunoașteți, publicația ȚINTA nu se sperie de presiunele politice și în permanență am dorit să fim singura publicație din județul Olt în care adevărul este mai presus decât orice. Pentru cei care nu știu până unde poate merge mintea bolnavă a acestui deputat pus pe căpătuială, vă spunem că el împreună cu fratele său, Cornel Ciocan, un infractor dovedit, care a făcut și pușcărie, sunt în spatele afacerii cu gunoaiele din județul Olt.

Lovitura în care se dorea de către clanul Ciocan să pună mâna pe gestionarea deșeurilor menajere din județul Olt a început să fie pregătită de acum câțiva ani de zile. Planurile le-au fost date peste cap de două societăți foarte cunoscute în domeniul colectării și gestionării deșeurilor menajere. SC SALUBRIS SA și SC ROSAL GRUP SA.

Cu prima firmă, afaceriștii din clanul mafiot al fraților Ciocan au fost nevoiți să se asocieze în urma unor practici nu tocmai ortodoxe, cunoscute de către poporul român drept șantaj.

A doua firmă, SC ROSAL GRUP SA, câștigătoare inițială a colectării în programul de gestionare a gunoiului în județul Olt, este în acest moment aproape exclusă, tot în urma unor manevre cu autori tot frații Ciocan.

În posesia noastră au început să ajungă documente și declarații explozive la adresa celor doi, dovezi indubitabile ale amestecului politic în afaceri. Credem că a sosit momentul ca locuitorii județului Olt să știe clar că uneori cei care se erijează în politică începând de la nivel local, până la nivel parlamentar, nu sunt decât niște amărâți puși pe căpătuială, în urma speculării unor conjuncturi favorabile.

Deputatul PSD Dan Ciocan este un asemenea individ care a reușit prin puterea banului să își cumpere putere politică, un individ lipsit de scrupule și de bun simț, care în umbra fratelui său, Cornel Ciocan, un infractor ce a făcut parte din anturajul lui Ceaușescu și mai târziu al lui Ion Iliescu, a pus stăpânire pe o parte din județul Olt.

Săptămâna viitoare vom prezenta documente explozive din care veți vedea implicarea acestui politician de carton. Și să nu uităm, poate explică ce știe despre valiza ce conținea un milion de euro, dată lui Liviu Dragnea de către fostul primar al municipiului Slatina, Darius Vâlcov, în timpul trecutei campanii la alegerile prezidențiale. Acești bani au fost dați la ferma deputatului Dan Ciocan, din localitatea Rotunda și trebuiau să ajungă pentru sponsorizarea campaniei electorale a lui Victor Ponta.

Așa cum zicea prietenul nostru, Dan Diaconescu, stați cu ochii pe noi, pentru că nici nu știți ce pierdeți!