Ați văzut că am avut dreptate cu scandalul ce ia o tot mai mare amploare în Organizația ALDE Olt. În ultima ședință a Biroului Teritorial, cu 25 de voturi ,,pentru” a fost retras sprijinul politic al directorului AJPIS Olt, Ileana Ghiță. Aceasta este director din iunie 2012 și a ocupat funcția prin concurs. Ileana Ghiță este unul dintre cei mai vechi membri ALDE Olt, fiind totodată una dintre persoanele care alături de Ioan Ciugulea PLD Olt a pus bazele. Din exces de zel, în cadrul Biroului Teritorial retragerea sprijinului politic s-a făcut total nestatutar și a fost încălcat regulamentul ALDE. Pentru acest lucru, directorul AJPIS va depune o plângere în instanță.

Substratul retragerii sprijinului politic este cu totul altul, pentru că în ultimul timp fostul candidat PNL la alegerile locale din municipiul Slatina, Marius Bălașa, acum președinte al Organizației Municipale ALDE Slatina și dornic de încă o candidatură la funcția de primar doar pentru a înșela așteptările slătinenilor, a făcut presiuni puternice și a recurs la amenințări directere împotriva directorului Ileana Ghiță. Împreună cu o altă paparudă de la ALDE Olt, un măscărici politic fugit de la PNL cu toate documentele, un no name, a mers la Ileana Ghiță și a amenințat-o cu denunțuri la Parchet și DNA. Toată această mascaradă, în care cu părere de rău o spunem că a intrat atât președintele ALDE Olt, deputatul Mihai Niță, cât și membrii Biroului, nu are decât un singur scop: Daniela Bălașa, soția lui Marius Bălașa urmează să ocupe funcția la AJPIS de director. Este clar că această familie de așa-ziși politicieni nu își urmărește decât interesul propriu și sunt doar vânători poltici de funcții bine plătite. Actualmente, Marius Bălașa ocupă funcția bine plătită de director la Casa Corpului Didactic Olt, având sprijinul politic și fiind numit în funcție de ALDE Olt.

Este o mare rușine ceea ce se întâmplă în Organizația ALDE Olt și ca un simplu jurnalist care sție foarte multe și mai ales a fost implicat în campania electorală a acestui partid vreau să îl sfătuiesc pe președintele Mihai Niță să aibă grijă întâi de oamenii care l-au ajutat să obțină funcția de deputat și au fost în permanență lângă el. Să aibă grijă de echipa inițială, nu de jigodiile venite de la alte partide pentru a ocupa funcții bine plătite. Scandalul este în toi și vă vom ține la curent”