Am spus de nenumărate ori și repet și acum că marea majoritatea a controalelor făcute de ANAF  sunt executate la ordin și cu destinație precisă. Într-o Românie plină de lacune legislative, cu legi permisive ce sunt speculate de umilii slujbași politici ai statului român aflați sub papucul politicienilor este foarte ușor dacă nu să distrugi, cel puțin să încerci să distrugi o societate comercială doar pentru faptul că nu îți plac ochii administratorului.

 

Acesta este fiscul oltean și mai ales fiscul din Dolj, ce reprezintă o cloacă de șobolani puși pe căpătuială pe spinarea celor care au o afacere. Nu contează decât salariile de nababi, comisioanele primite în urma recuperării unor așa-zise prejudicii și numărul de dosare pe care încearcă să le trimită în instanță. Și eu, personal, am probleme cu acești nenorociți care răspund la ordin politic, dar care până acum nu au reușit să îmi spună în urma unui control în care am fost țintă sigură pe ce alt material se poate tipări un ziar sau o revistă.

Omul de afaceri slătinean Cristian Tomescu a reușit să îngenunchieze această caracatiță din finanțele oltene, când miercuri, plângerea formulată de Direcția Regională a Finanțelor Publice Craiova, prin Administrația Județeană a Finanțelor Publice Olt împotriva unor ordonanțe ale Parchetului Olt, a fost respinsă. Decizia magistraților este definitivă.

Odată cu izbucnirea scandalului Darius Vâlcov, omul de afaceri Cristian Tomescu a devenit o țintă fixă și în primă fază nimeni nu i-a acordat prezumția de nevinovăție.

S-a ajuns ca în urma controlului făcut de Finanțele Dolj să îi fie dată jos de la cheltuielile pe firmă chiar și o lumânare parfumată în valoare de 15 lei. Șobolanii fiscali au executat ordinul și în final, după ce au scris în procesul-verbal tot ce au vrut, Cristian Tomescu și cumnata sa, Loredana – Minodora Țiganu, cea pe numele căreia era înregistrată firma de construcții SC CAFMIN SRL, au fost cercetați penal.

După mult stres, după zile pierdute și nopți nedormite, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au hotărât că cei doi au dreptate și dosarul a fost soluționat în favoarea lor. Prima lovitură pentru fiscul din Dolj! Imediat, fiscul a contestat soluția la prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, dar prima soluție a fost menținută. A doua lovitură pentru fiscul din Dolj!

Văzând că pe această cale nu se poate rezolva nimic și rămân cu degetul în gură și cu bănuții de prime neîncasați, șobolanii de la fisc au atacat pe instanță Ordonanțele Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, 403/P/2016 din data de 22.02.2018 și 49/II/2/2017 din data de 03.04.2018. Decizia magistraților a fost de respingere a plângerii formulate de petenta ANAF. A treia lovitură pentru fiscul Dolj!

Nu știu dacă Cristian Tomescu și Lorena – Minodora Țiganu vor avea puterea să-i cheme ei acum în instanță pe toți acei șobolani din cadrul Finanțelor Dolj implicați în dosar. Să le ceară daune morale și materiale încât să plătească împreună cu tot neamul lor, până la a șaptea spiță! Ar fi cel mai indicat lucru, pentru a putea să stopăm toate aceste abuzuri făcute de Finanțele din județul Dolj.