În mediul on line a fost lansat un sondaj de opinie pentru a afla dorința internauților și intenția de vot a acestora, a celor două persoane din cadrul PNL Slatina – omul de afaceri Gabriel Dima – Buliteanu și imaginea on line a partidului, Ionuț Comănescu. Sondajul de opinie a avut un impact de peste 26 000 de persoane, 8400 interacțiuni, 548 reacții, 677 comentarii, 176 distribuiri și 3248 alte clicuri. La acest sondaj au votat 2432 persoane, Gabriel Dima-Buliteanu câștigând cu un procent de 54. Practic, pe rețelele de socializare a avut loc o mobilizare generală a prietenilor și cunoștințelor celor doi candidați, pentru a le acorda votul. Dacă la început Ionuț Comănescu și susținătorii săi din partid, chiar oameni de conducere care l-au votat pe față, cu toate că nu trebuia să se implice, (exemplu concret prim-vicepreședintele partidului, primarul localității Studina, Marian Vasile), credeau într-o victorie ușoară, finalul a fost un adevărat dezastru.

Trebuie să vă spunem că Ionuț Comănescu este plătit din bani publici, din banii dumneavoastră, să stea toată ziua pe Facebook și să se ocupe de activitatea on line a partidului și a protectorilor săi din PNL, în frunte cu deputatul Gigel Știrbu. Ionuț Comănescu este angajat la cabinetul parlamentar al deputatului și niciodată în viața lui nu a muncit pentru a se întreține, nici măcar o secundă.

Activitatea acestuia pe rețelele de socializare constă în distriburi și redistribuiri ale unor materiale atât din interiorul Organizației PNL Olt, cât și de la nivel central. Individul a găsit prin meseria pe care o practică, plătit de către stat, o nișă prin care intoxică în mod mincinos internauții și încearcă să își facă campanie electorală, visând în timpul somnului agitat că va ajunge primar al municipiului Slatina.

Cel mai grav lucru este că în mod constant aproximativ 150-200 de persoane îl încurajează în acțiunile lui pe măscărici și văd în el un nou Mesia pentru orașul Slatina. Nu vreau să scriu despre capacitatea intelectuală a persoanelor care îl susțin și nici despre modul în care acestea reacționează la postările lui .

În sondajul de opinie, măscăriciul Ionuț Comănescu a fost zdrobit și umilit la propriu și la figurat de către omul de afaceri Gabriel Dima-Buliteanu. Printre sutele de mesaje, unul mi-a atras atenția și cred că spune tot despre această cursă pentru desemnarea candidatului PNL la Primăria municipiului Slatina: ,,Eu nu înțeleg care este competiția. Se compară domnul Gabriel Dima – Buliteanu cu acest lipsit de cele mai mici aptitudini profesionale? Eu nu aș compara, pentru că e rușinoasă comparația!”.

Revenind la conuț Comănescu, individul care este o pată pe sigla PNL Olt prin faptul că zilnic, prin postările sale, aruncă în derizoriu acest partid, vrem să vă punem o întrebare: a fost vreodată când nu ați fost dezamăgiți de măscărici? El spune că: ,,Niciodată nu vă voi dezamăgi!”, proliferând prin această afirmație din nou minciuna și mai ales crezându-se mai presus decât Dumnezeu, care în unele situații ne dezamăgește pe toți.

Iată minciunile și aburelile acestui măscărici, doar așa, pentru a vă aduce aminte cu cine aveți de-a face și cine încearcă să vă câștige încrederea:

  • A făcut live și v-a povestit cum primăria a acordat 10 miliarde lei vechi, bani nerambursabili, unor firme de casă și persoane fizice, pe diferite proiecte.
  • A promis că vă va spune cine sunt beneficiarii. V-a spus? Nu, doar v-a mințit și a luat poziția struțului, când a văzut că printre beneficiari sunt chiar prieteni de-ai lui și chiar ziariști care îi ridică osanale!
  • A început o acțiune cu privire la câinii vagabonzi și a lăsat-o ca la început, încercând doar să facă valuri în mediul on line și să își atragă simpatia dumneavoastră.
  • A promis tot în live că vă va aduce dovezi prin care veți vedea cum un coș de gunoi din Slatina a fost plătit cu aproximativ 5 000 lei. Altă minciună fără acoperire!
  • V-a bătut la ușă și v-a rugat să semnați un tabel prin care sunteți de acord cu reducerea taxelor și impozitelor la minim. Ați semnat și nu v-ați ales cu nimic, pentru că taxele și impozitele privind persoanele fizice sunt la minim!
  • Acum vă bate din nou la ușă și vine cu un angajament, o nouă abureală marca conuț Comănescu, doar pentru a încerca să vă câștige simpatia.
  • Acest individ pervers a făcut mai multe live-uri și postări prin care vă demasca fapte cu adevărat senzaționale din ședințele de îndată ale Consiliului Local Slatina și vă spunea că nu va participa la aceste ședințe. Știți de ce vă spunea acest lucru? Doar pentru imagine. Absența de la ședințele de îndată nu afectează cu nimic indemnizația de consilier, adică aceasta nu este redusă. Măscăriciul care primește o indemnizație de consilier tot din banii dumneavoastră nu a lipsit niciodată de la ședințele care îi puteau afecta remunerația.
  • Nu mai vorbim de faptul că atunci când plouă e de vină conducerea Consiliului Județean Olt, când ninge toată vina o poartă primarul Slatinei, când e soare și caniculă ni se trage de la Guvern și alte, și alte măscăreli aruncate în mediul on line de către mascota PNL Olt, Ionuț Comănescu. Oameni buni, și aici nu fac referire doar la cei care îl încurajează pe acest individ, fac referire în primul rând la președintele partidului, Liviu Voiculescu și la întreaga conducere a partidului, la membrii de partid și la cei care conduc organizațiile din teritoriu, ați intrat deja în penibil și în minciună cu acest măscărici pe care vi l-ați asumat toți, din moment ce ați acceptat să își depună intenția de a candida la Primăria Municipiului Slatina! Începeți să vă pierdeți total credibilitatea și să fiți identificați doar cu niște clowni ce faceți jocurile unui măscărici. Treziți-vă din visele erotice în care conuț Comănescu v-a promis funcții și onoruri publice atunci când municipiul Slatina va fi condus de el!P.S. Era să uit! Ultima minciună spusă de măscărici în data de 20 ianuarie, la orele 21.22: ,,În Slatina a avut loc o tâlhărie și din informațiile mele cel care a făcut tâlhăria era eliberat de recursul compensatoriu al Guvernului PSD.” Minciună marca măscărici! Din cercetările poliției a reieșit faptul că omul a confundat o doamnă respectabilă din Slatina cu fosta sa soție, care l-a părăsit pentru un individ mai tânăr. Nu avea antecedente penale și a vrut doar să îi aplice o corecție fizică.