11887560_1617711498488176_6379961163222384620_o 11893936_1617711435154849_860141859558955643_o 11895017_1617711408488185_3565385743904440648_o

La sfârșitul săptămânii trecute, toți locuitorii municipiului Caracal au avut parte de un eveniment foarte important, ce s-a desfășurat în incinta teatrului, constând în prezentarea comediei „Vreau să fiu primar!”

De rolul principal s-a bucurat, bineînțeles, nimeni altul decât deputatul PSD, Dan Ciocan, fost milițian și sponsor fundamental al Organizației Olt.

Din rolurile secundare nu putea să lipsească toată „floarea cea vestită din PSD Olt” Paul Stănescu, președintele CJ, vicepreședintele Marius Oprescu, deputații Emil Moț, Alexandru Stănescu (fratele președintelui CJ) și Virgil Delureanu.

Întregul eveniment a fost susținut de o sală plină de „aplaudaci plătiți și postați pe internet”.

Alegeri la ordin

Cu aproximativ trei săptămâni în urmă, la Caracal s-a întâmplat o nouă minune.

Președintele organizației locale a PSD, Eduard Ciocăzanu, primar în funcție, a fost exclus din partid, în urma unei lovituri politice, dată de fostul milițian, Dan Ciocan, care nu avea în vedere decât obținerea controlului organizației PSD. Totuși, cel mai mare avantaj pe care îl putea obține acesta prin acțiunea întreprinsă consta în deschiderea drumului către o candidatură la funcția de primar al Caracalului.

Comedia prezentată la Teatrul din Caracal a avut rolul de a consfinți acest lucru și, în același timp, de a arăta locuitorilor municipiului de ce mare sprijin politic se bucură Dan Ciocan. Este foarte greu, chiar imposibil, am putea spune, să candidezi de unul singur și să… obții locul doi!

Așa a fost milițianul Dan Ciocan, candidat unic la funcția de președinte al organizației PSD Caracal. Voturi? În unanimitate! Toți figuranții din sală erau în picioare și aplaudau în mod frenetic la anunțarea votului. Cu toții scandau: „Dan Ciocan președinte, Dan Ciocan primar!

Echipa milițianului este una pe măsură, din ea făcând parte chiar și fina sa, Zaharia, al cărei soț a fost încătușat și urcat în dubă de mascați, alături de fiu, în scandalul rețelei de prostituție cu minore, din Caracal.

O echipă de mare valoare”, al cărei scop este acela de a câștiga primăria, în fruntea căreia să se afle, bineînțeles, nimeni altul decât Dan Ciocan.

Dan Ciocan, om de vază la PSD

Nu credem că foarte mulți locuitori ai județului Olt știu că Dan Ciocan a fost un „amărât de milițian cu doar opt clase”, un ilustru necunoscut, ce învârtea bastonul într-o comună uitată parcă de timp. După ce a intrat în politică și a devenit finanțator de partid, acesta a ajuns în funcția de consilier județean pe listele PSD.

La acea vreme, actualul deputat PSD și-a finalizat studiile, iar la frumoasa vârstă de 50 de ani s-a putut bucura de privilegiul obținerii unei diplome de bacalaureat. Tocmai în acel moment a constatat Dan Ciocan ce înseamnă „să ai și carte, dar totodată și parte din cașcavalul banilor publici.”

În anul 2010, personajul nostru devine student în cadrul Facultății de Agronomie din Craiova, pentru că tot avea el în arendă câteva sute de hectare de teren, ce aparțineau facultății respective.

Dovedind un interes profund pentru științele agricole și fiind un student destul de silitor, deputatul PSD termină facultatea cu „Magna Cum Laude”, fiind trecut în „Cartea de Onoare” a facultății.

Vedeți că în cazul lui Dan Ciocan a funcționat bine zicala: „Omul la bătrânețe învață!”

Pe lângă aceste studii superioare, mai deține o avere impresionantă, care constă în sute de hectare de teren agricol, un lanț întreg de apartamente al unui bloc cu patru etaje, pe care le-a transformat într-un singur apartament și nu în ultimul rând, un frate… pușcăriaș!

Cornel Ciocan, fratele „inteligent” de la București, este condamnat la cinci ani cu executare, pentru săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală în formă continuă, instigare la infracțiunea de fals, fals în acte și multe altele…

Tot el este bun prieten cu președintele Consiliului Județean Olt, Paul Stănescu și abonat în permanență la banii publici. Firmele sale, în special T. DANCOR ROMCONSTRUCT SRL, încasează zeci de milioane de euro, de o mare notorietate fiind contractul în valoare de 10 milioane de euro ce prevede întreținerea drumurilor județene până în anul 2017! Cine și-a pus semnătura pe contract? În mod incontestabil domnul președinte al C.J. Olt, Paul Stănescu, cel care a declarat într-o conferință de presă următoarele: „Eu, dimineața când mă trezesc, mă uit pe fereastră să văd dacă vin mascații să mă ridice!”

Să sperăm că nu o să mai dureze mult!!!