În urmă cu doi, trei ani de zile, deputatul PSD Dan Ciocan era unul dintre regii lucrărilor din județul Olt, din municipiul București și din multe alte localități unde sub diverse presiuni și aranjamente politice acționa împreună cu fratele său, Cornel Ciocan. La momentul respectiv îi plăcea să dea impresia că prin diverse pârghii el conduce Organizația PSD Olt și totodată are mari relații în guvernele ce s-au perindat de-a lungul timpului.

În urmă cu câteva zile am dorit să îi aflăm punctul de vedere cu privire la anumite amenințări făcute de către finul său la adresa unor primari ce aveau în desfășurare licitații la care erau înscrise și firmele deputatului. Replica deputatului PSD Dan Ciocan ne-a lăsat siderați și am constatat că încearcă să ne ia drept fraieri: ,,Terminați cu prostiile că eu sunt în spatele unor firme de construcții! Singura afacere a familiei mele este a băiatului meu, care se ocupă de agricultură. Verificați cine sunt administratorii firmelor de construcții și veți vedea că numele meu nu apare! Una, două mă întrebați pe mine de ceea ce zic sau fac alte persoane. Mai bine ați încerca să vedeți și să scrieți cum obține lucrările Adi Barbu, Bălțoi, Tomescu sau Pisicu. Pe mine să mă întrebați de activitatea mea de deputat! Repet, nu am nicio implicare în nicio firmă!

Dacă este așa cum zice deputatul Dan Ciocan, atunci nu înțelegem interesul pe care îl manifestă în momentul în care firmele pe care noi susținem că le controlează din umbră participă la licitații. Pentru că nu ne stă în caracter să nu respectăm cererea de a verifica firmele la care am făcut referire, îi promitem deputatului Dan Ciocan că vom căuta până și în gunoaiele de la SALUBRIS.

Un lucru este clar în acest moment. Deputatul Dan Ciocan a intrat într-un con de umbră și clasa politică din Olt și aici suntem expliciți și spunem clar PSD l-a exclus total de la roata de cașcaval a lucrărilor publice. Motivele sunt destule și când vom avea toată documentarea le vom explica pe larg. Vremea când se credea baros a apus și acum Ciocan nu mai este nici măcar un … ciocănel!Urmează o licitație foarte importantă în care au depus documentație trei firme puternice recunoscute pe piața constructorilor pentru lucrările de calitate pe care le execută. Această licitație este în beneficiul locuitorilor municipiului Slatina și lucrările ce cu voia sau fără voia lui Dan Ciocan vor începe reprezintă încă una din promisiunile primarului Emil Moț pusă în practică.