20170614_155740DSCF7452

Am crezut că noul președinte al PNL Olt, Ion Moisescu, a înțeles din greșelile defunctului Gigel Știrbu. Din păcate, după obținerea funcției de președinte, Costeluș Moisescu, cum îi place să fie alintat de prieteni, s-a dovedit a fi un al doilea Știrbu. Imediat, ziariștii ce nu îi ridică osanale și nu fac temenele în fața lui i-au intrat în dizgrație și au primit interdicția de a mai participa la conferințele de presă ale PNL.

O asemenea interdicție, de fapt o continuare a interdicției primită încă de pe timpul când PNL Olt era condus de traficantul de alcool, Gigel Știrbu, a primit și directorul ziarului Ținta, George Radu, de la nababul păcănelelor și al banilor spălați prin diverse cazinouri, Costeluș Moisescu, actualul președinte al PNL Olt. În dobitocia noului președinte și de ce nu a noii conduceri, evitarea unui ziarist incomod este un act de bravură.

Pe noi, colectivul redacțional al ziarului Ținta, și mai ales pe directorul nostru, nu ne doare nici cel puțin în partea dorsală de PNL și de conducerea lui. La un partid de trei lei, o conducere de doi bani.