Am discutat cu un profeor doctor psiholog despre modul de comportament al prefectului de Olt binecunoscut sub numele de Delimano și profilul psihologic făcut dă de gândit oricărei persoane normale.

Concluzia finală este că acest individ frustrat atât în copilărie, cât și în adolescență, a primit cadou o jucărie ce se numește Prefectura Olt și pe care crede că o poate manevra după bunul plac, prin întoarcerea unei cheițe. Infantilismul politic și necunoașterea legilor le-a dovedit din plin și în lipsa neacordării atenției de către adevărații lideri politici ai județului Olt a început lupta cu sexul frumos. Nu că nu i-ar plăcea sexul, dovadă fiind filmulețele apărute, este drept cenzurate, în media națională și dispărute în câteva ore la presiunile politice de la nivel guvernamental. Cum putem cataloga un individ care are o mare apropiere față de un lider LGBTQ și care se filmează cu amantele sau partenerele ocazionale în timpul preludiului și actului sexual?

Mai mult decât atât, la apariția filmulețelor a avut tupeul să spună : ,, Ceea ce am făcut eu mi se pare normal și cred că orice bărbat face același lucru cu partenera sa!”.

Câți dintre dumneavoastră ați făcut acest lucru și ați desenat figuri umane în jurul buricului partenerei, spunând că acolo vrea să intre ,,Fănel”?

Acum doresc să revenim la ceea ce s-a întâmplat în ultimul timp în Prefectura Olt și la teroarea la care sunt supuse unele doamne și marea majoritate a angajaților acestei instituții.

Prima încercare, de fapt o reușită, a fost eliminarea din cadrul prefecturii a Andreei Asan, cea care în momentul impunerii la conducere a acestui individ a fost aproape de el și l-a sprijinit. Andreea nu a mai rezistat presiunilor și și-a dat demisia din funcția deținută, părăsind cu regret un post pe care îl merita.

O altă încercare de a elimina din instituție o persoană care la fel, l-a sprijinit din momentul venirii, s-a soldat cu un eșec lamentabil, pentru că Delimano, în neștiința lui, nu și-a dat seama că postul de subprefect ocupat de Ana Maria Ciaușu aparține de fapt PSD-ului, partid ce a acceptat să cedeze postul la PNL, din respect pentru această persoană. Ana Maria Ciaușu ocupă în continuare postul de subprefect, pentru că este o luptătoare respectată atât de adevărații colegi de partid, cât și de adversarii politici. Cât de mizerabil poți să fii încât să încerci să te răzbuni pe o femeie care în ultimul timp a luptat cu cea mai nemiloasă boală și a reușit să o învingă? Cât de frustat poți să fii încât să ajungi să te bucuri de rezultatele unui coleg de partid, de popularitatea pe care acesta o are, încât să încerci să îl îndepărtezi din echipă și mai ales să îi furi sursa de venit din care își plătea ratele la creditul luat în lupta cu cancerul?

Mizeriile lui Delimano nu s-au oprit asupra acestor două aspecte și a încercat în urmă cu două zile schimbarea din funcție a secretarului general al Prefecturii, Georgiana Truică. Din nou a dat chix și asemeni unui șobolan fără minte s-a prins în propria-i capcană. Și acest post, conform înțelegerilor politice, aparține tot PSD-ului. Motivul real pentru care a încercat schimbarea este că secretarul general a prefecturii a refuzat să întoarcă fără temei legal câteva hotărâri ale Consiliului Local Slatina, la ordinul direct al lui Delimano. În acest sens există și dovezi scrise, pentru că a avut curajul să îl înfrunte și să îi dovedească neștiința în materie juridică și a prezentat în scris motivele refuzului de a întoarce hotărârile Consiliului Local Slatina, deoarece acestea nu încălcau nici o lege. La fel ca și subprefectul Ana Maria Ciaușu și Georgiana Truică va rămâne pe postul ocupat și suntem siguri că amândouă vor reuși să facă față oricăror presiuni puse asupra lor.

Concluzia finală a domnului profesor doctor psiholog a fost : ,,Domnul prefect are o relație toxică în plan psihiatric cu el însuși și peste tot vede numai adversari politici sau persoane ce îi doresc răul.”

Din nou ținem să le amintim anumitor persoane și personaje care în ultimul timp îl susțin fără discernănânt pe acest individ, să nu uite faptul că sunt slătineni și vor rămâne tot slătineni ani mulți de acum înainte. Delimano a venit, a început să facă scandal, a prins o conjunctură politică pe care i-au făcut-o favorabilă câțiva indivizi care au dorit să pună mâna pe Organizația PNL Olt și va fugi din nou ca șobolanii care părăsesc corabia scufundată în catacombele Bucureștiului, așa cum a mai făcut-o de două ori. Slătinenii nu doresc măscărici în politică și nici nu doresc transformarea instituțiilor statului într-un circ particular.

George Radu

Nea…Fanel!