DSC_000720170615_191556DSC_0005

 

Clasa a IV-a A de la Școala Gimnazială ,,Eugen Ionescu” din Slatina a avut azi serbarea de sfârșit de an școlar. Cu puțin timp înainte de începere, a venit și fostul ministru de Finanțe Darius Vâlcov, fata acestuia, Sara – Gabriela Vâlcov fiind elevă în această clasă.

Darius Vâlcov, împreună cu părinții săi, a asistat la desfășurarea evenimentului școlar și tot timpul pe fața sa s-a putut citi bucuria că are o fată așa mare și foarte isteață. S-a comportat ca un om normal și pe teme de politică a discutat foarte puțin cu directorul ziarului ,,Ținta”, dar a specificat: ,,Prins cu atâtea treburi, am crezut că serbarea a fost ieri și mi-a părut tare rău că nu am reușit să ajung. Aseară, am aflat că de fapt serbarea e azi și am făcut tot posibilul să ajung de la București, pentru că nu vroiam să pierd un eveniment așa de important din viața mea. Nici nu știu când au trecut cinci ani de când am adus-o pe Sara în grupa zero. Mă uit la ea și la colegii ei și văd cât au crescut și ce repede a trecut timpul.”

După sfârșitul serbării, Darius Vâlcov a participat la fotografia de grup, împreună cu copiii și ceilalți părinți, a vizitat clasa în care au învățat copiii și a făcut fotografii alături de fiica sa, în banca în care aceasta a stat. Deoarece nu vrem să umbrim bucuria acestei seri frumoase, un material pe temă politică vom publica în cursul zilei de mâine, în ziarul ,,Ținta”.

(Vă rugăm pe cei care citiți acest material să încercați să vă abțineți de la comentarii răutăcioase, indiferent de părerea dumneavoastră față de Darius Vâlcov.)