Pe George Niță, directorul SC OLT MOTOR SRL, îl cunosc încă de când era un adolescent rebel, preocupat mai mult de activitățile tinerilor, decât de implicarea în conducerea unei societăți comerciale. La timpul respectiv nimic nu arăta că peste ani de zile, odată cu absolvirea Facultății de Mașini Unelte, George Niță va ajunge unul dintre tinerii de succes ai municipiului Slatina. Prin anul 2003 a început să aibă legături cu firma condusă în acel timp de către tatăl său, iar din anul 2006, în momentul în care se înființează societatea OLT MOTOR, prin preluarea portofoliului unei firme înființată în anul 1991, putem spune că începe cea mai importantă etapă din viața lui, devenind managerul societății. Din tânărul rebel, transformarea într-un om responsabil, implicat atât în coordonarea întregii activități a firmei, cât și în gestionarea resursei umane specializate, ce din păcate se găsește tot mai greu în România, a făcut ca George Niță să devină un antreprenor de succes.

În cadrul societății condusă de tânărul antreprenor se realizează o gamă foarte mare de piese, prin mecano-sudură, cât și piese prelucrate prin așchiere pe o gamă complexă de mașini unelte. În acest moment, societatea dispune de opt mașini cu comandă numerică, unele dintre cele mai performante existente pe piața prelucrărilor prin așchiere, cât și de aproximativ 20 de mașini de prelucrat metale, recondiționate și reparate. Lunar, peste 150.000 de piese și repere pleacă direct la export, dintre acestea treizeci la sută ajungând pe o linie de asamblare DACIA LOGAN, în Brazilia. Colaborarea firmei SC OLT MOTOR pe piața auto este una de prestigiu, printre clienți numărându-se celebrele mărci VOLVO, PORCHE și MASERATTI. Exporturile se mai realizează în Germania, Olanda, Marea Britanie și Canada, către aceasta din urmă mergând lunar subansamble de construcție sere. În curând urmează lansarea unei noi producții din subansamble de aluminiu sudat pentru industria muzicală, reprezentând scene și standuri DJ.

Societatea are implementate sistemele de management al calității ISO9001/2008 și ISO4001/2008, urmând și implementarea ISO TS pentru industria auto ca furnizor de prim rang. În societate, la realizarea performanțelor în domeniul exportului, își aduc aportul și 35 de angajați foarte bine pregătiți, ce au înțeles că numai cu seriozitate și bună pregătire profesională pot face față cerințelor tânărului manager.

La reușita firmei și impunerea pe piața mondială au contribuit atât factorul uman, cât și dotările de excepție, în speță utilajele performante achiziționate.

SC OLT MOTOR SRL este o societate ce merită tot respectul, pentru că marca ,,Fabricat în România” ajunge în mod constant pe piețele externe, iar pe cutiile în care sunt ambalate, pe lângă sigla firmei cu datele de identificare este și tricolorul nostru drag, simbolul care ne face mândri că suntem români.

Respect pentru antreprenorul George Niță și pentru modul în care a înțeles că trebuie să te integrezi în societate!