20180214_200425

În această seară, la sediul Organizației PNL Olt a avut loc întrunirea Biroului Permanent Județean. În urma votului, Organizația Municipală a PNL Slatina a fost dizolvată și Gabriel Buliteanu a fost numit președinte interimar, urmând ca în cel mai scurt timp să își facă o echipă nou nouță, cu oameni cu adevărat liberali și mai ales cu oameni care sunt gata să lupte împotriva ciumei roșii, ce a pus stăpânire pe municipiul Slatina și pe județul Olt.

Această mișcare inteligentă a noului președinte al Organizației PNL Olt, Liviu Voiculescu, am anticipat-o cu foarte mult timp în urmă și chiar i-am sugerat modalitatea de dizolvare a Biroului Municipal, conform statutului PNL.

După cum v-am spus, ieri s-a încercat pe cale amiabilă înlocuirea lui Sorin Țârcomnicu cu Gabriel Buliteanu, dar primul a refuzat să își dea demisia și s-a agățat de funcție precum un scaiete de coada unui măgar.

Începând de azi, actualul primar pesedist al municipiului Slatina, Emil Moț, va avea de furcă cu Organizația Municipală a PNL Slatina, condusă de Gabriel Buliteanu.

În sfârșit, și-a găsit nașul și nu va fi doar tras de moț, pentru că Buliteanu și-a fixat țintă câștigarea alegerilor locale și implicit a fotoliului de primar.

Înainte de începerea acțiunii ,,Buldozerul, Buliteanu va petrece împreună cu familia un scurt concediu, de doar câteva zile, într-o locație secretă.

Cu această ocazie, deoarece este și ziua de naștere a noului președinte, îi urăm La mulți ani frumoși, lângă cei dragi și cât mai multă motorină, pentru ca buldozerul să nu rămână în pană!