Aseară,sau mai bine zis noapte târziu undeva în jurul orelor 22,30 pe un fond de vânătoare la o celebră cabană a avut loc o înâlnire de taină între 3 indivizi ce se erijează în liderii ALDE Olt și 5 reprezentanți din vârful PSD Olt.

De foarte mult timp atrăgeam atenția de subordonarea totală a partidului ALDE Olt,față de PSD și jocurile murdare care sunt făcute în interiorul partidului.

Orice poți să le impuți șefilor PSD Olt,dar niciodată nu poți să zici că nu sunt băieți deștepți specializați până în maduva oaselor în politică. Întâlnirea de azi-noapte a pececluit în totalitate soarta ALDE în județul Olt și-a deschis direct calea pentru atingerea intereselor personale ale președintelui Mihai Niță, și maimuțoilor Marius Bălașa Mihai Cârloganu și tatăl acestuia.

După cum știți sau poate bănuiți duminică noaptea Liviu Dragnea o să-și anunțe candidatura la funcția de președinte al României.Organizația PSD Olt,una dintre cele mai puternice din țară dorește să se claseze pe primul loc la alegerile europarlamentare pentru a avea un cuvânt greu de spus în fața liderilor de la centru.

Tot odată PSD Olt vrea să-și conserve în totatliate mandatul de primar al munincipiului Slatina și supremația în Consiliul județean Olt. Pentru ca aceste lucruri să se poată realiza au nevoie ca în restul partidelor să nu existe o opoziție puternică.

Trecând la faptele concrete vis-a-vis de întâlnirea de azi-noapte președinte

ALDE Olt Mihai Niță a primit promisiunea că după viitoarele alegeri parlamentare,când o să-i înceteze mandatul va ocupa funcția de consilier personal al primarului Emil Moț.Marius Bălașa rămâne în funcția de director la Casa Corpului Didactic și se va regăsi pe lista viitoarilor consilieri munincipali PSD. Micul mimuțoi Mihai Cârloganu are promisiunea unui loc eligibil pe lista consilierilor județeni iar tatăl acestuia Cristinel Cârloganu un loc pe lista deputaților.

Pentru ca aceste lucruri să fie posibile ALDE Olt urmează să obțină un procent dezastruos de numai 6-7% la alegerile de duminică iar ca urmare în interiorul partidului să-n înceapă un scandal ce va culmina cu demisia și trecerea la PSD a acestor lideri de carton.

Dacă nu avem dreptate în ceea ce am scris aici așteptăm să vedem dacă vreun lider de la PSD are curajul să ne contrazică. Pe cei de la ALDE nu îi luăm în seamă pentru că deja asemenea lui Iuda au ajuns să vândă visul unor oameni ce au avut încredere în partid și în ei pe un pumn de arginți.

În această situație în care cărțile politice au fost făcute nu știm dacă membrii cinstiți și corecți din ALDE Olt mai trebuie să muncească pentru ca alții să adune lauri.

Actuala conducere ALDE Olt trebuie să primească o lecție chiar de la membrii pe care a vrut să-i înșele. Rezultatul votului să fie un dezastru total care să oglindească incompetența conducerii partidului și să-i facă să plece la PSD cu coada între picioare.