Pe data de 17 octombrie, așa cum a anunțat deputatul Mihai Niță, președintele Organizației ALDE Olt, trebuia să aibă loc alegerile pentru funcția de președinte în municipiul Slatina și membrilor biroului. În momentul în care au fost programate alegerile și anunțate în media locală, aranjamentul la nivel de conducere al Organizației ALDE Olt era să candideze Marius Bălașa, unicul și prețiosul membru de partid. Nu mai intru în amănunte referitoare la un scandal intern, dar secretarul general al partidului, Alexandru Măceșeanu și-a anunțat intenția de a candida.

Ce mai vaiet, ce mai urlet pe capul conducerii și mai ales așa cum îmi place mie să-l numesc, al maimuțoiului Marius Bălașa!

Alexandru Măceșeanu, practic, dacă aveau loc alegerile în data de 17 octombrie, îl desființa pe maimuțoi și îl trimetea la conacul de pe Strehareț, să se ocupe de grătar, împreună cu admiratoarele sale din fosta campanie electorală.

O reuniune la biroului de criză, alcătuită din președintele Mihai Niță, prim-vicepreședintele Ioan Ciugulea, Cristi Bircea (de data asta fără să-și mai invite și amanta), un fost milițian Nuță și nu mai știu cum, maimuțoiul și dama de pică Elena Iotu au hotărât ca alegerile să fie derogate cu o lună și jumătate, pentru ca șmecheria cu Bălașa să prindă contur. În publicația noastră aveți dovezi clare și declarații ale șefilor ALDE, care spuneau că nu se vor implica sub nicio formă în organizarea alegerilor pentru funcția de președinte al municipiului Slatina și vor lăsa să candideze pe oricare membru de partid.

Dovada că sunt doar niște mincinoși ce joacă așa cum le cântă PSD o aveți prin amânarea alegerilor.

Alexandru Măceșeanu, cu toate presiunile puse pe el și amenințările că va fi dat afară din partid, și-a anunțat oficial candidatura pentru funcția de președinte al Organizației Municipiului Slatina. Nimic nu îl mai poate determina să renunțe la acest lucru și scopul său este să îl trimită pe maimuțoi în gutuiul de acasă.

Alexandru Măceșeanu are o susținere de peste 90% din partea membrilor de partid și are o popularitate extraordinară. În cazul interzicerii candidaturii sau a excluderii din partid, Organizația ALDE Olt și mai ales cea municipală vor fi împrăștiate în cele patru vânturi. Ca o știre de ultimă oră, președinta Organizației Județene a Femeilor ALDE Olt, Elena Iotu, și-a declarat susținerea pe față pentru Alexandru Măceșeanu. În exlusivitate, ne-a declarat: ,,Susțin la funcția de președinte pe un om corect, cinstit și cu o personalitate puternică. Un om care a construit aproape întreaga organizație Slatina și care a adus în cadrul partidului sute de membri. Alexandru Măceșeanu este singurul din organizația Slatina care merită funcția de președinte pentru că niciodată nu o să se lase cumpărat de PSD și nici nu o să facă aranjamente politice pentru propriul interes! Dacă nu va fi lăsat să candideze, o mare parte din membrii ALDE îi vom spune adio domnului președinte și a celor ce încearcă să facă jocuri murdare.”