Conform dictonului ,,Cine se aseamănă, se adună!”, chiar și prin prisma meseriei practicate, fostul polițist Gigi Ghencea, bun prieten cu fostul polițist Liviu Voiculescu, actual președinte al PNL Olt, a plecat urechea la promisiunile ce i-au fost făcute și a devenit peste noapte membru de vază la PNL.

Așa cum ne-am obișnuit, pentru a reuși să își atingă scopul, acela de a ajunge senator, Liviu Voiculescu a făcut o serie de promisiuni fără niciun fel de acoperire, din care nu s-au concretizat decât o mică parte. Fostului coleg Gigi Ghencea i-a jurat cu mâna pe inimă că va avea grijă de soția acestuia, Doamne ferește să vă gândiți la prostii și după câștigarea alegerilor și formarea guvernului o va numi într-o funcție de conducere. Solicitarea doamnei Ghencea a fost postul de șef la Trezoreria Olt. Cu CV-ul viitoarei directoare în mână, președintele PNL Olt a început să bată pe la ușile mai marilor de la București, pentru a obține această numire. Din nou, așa cum zice președintele nostru, al tuturor românilor… ghinion! Acest lucru dovedește încă o dată că Liviu Voiculescu nu este decât un biet pion pe tabla de șah a PNL și va fi menținut atâta timp cât este nevoie de votul lui în Parlament. Supărat pe acest eșec, Voiculescu a încercat râul Olt cu degetul și a dorit să o numească în orice altă funcție de conducere la Trezorerie. Dar tot… ghinion! La fel se va dovedi și noua încercare de a o numi în funcție de conducere la un departament din cadrul Finanțelor Olt.

Sătul de promisiuni și de bani cheltuiți în campania electorală, Gigi Ghencea i-a dat ultimatum pentru numirea soției până la sfârșitul acestei luni. Cei doi au avut chiar și un schimb de replici foarte dur, în care zâmbetul afișat mereu de Ghencea a dispărut complet. Acum nu vorbim cu răutate, dar din cât era el de bronzat, parcă a venit dintr-un concediu de o lună de pe plaja din Dubai. Adică este negru de supărare!

Cel care râde în barbă, este simpaticul consilier municipal Viorel Rogijinaru.